• وبلاگ : تريبون
  • يادداشت : اين هم يک نظر است!
  • نظرات : 0 خصوصي ، 7 عمومي
  • درب کنسرو بازکن برقی

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    بله اين حضرات کي زير بار کاري که کردن رفتن که اين بار دوم باشه
    + احمدي 
    جناب آقاي ++ بنده هم نميدانم شما چرا طفره ميرويد؟ مگر نه اينست که مبارزه با مفاسد در جامعه بر عهده دستگاه قضايي کشور است؟ بنده هم قبول دارم که ايشان تذکر ميدهند اما به نظر شما تذکر کافيست؟ رييس دستگاه قضا منصوب مستقيم ايشان است. در آيا شما پرونده دستگاه قضايي را در برخورد با مفاسد اداري، اقتصادي مثبت ميدانيد؟ بدون تعارف به شما بگويم دستگاه قضايي ما سر همه چيز معامله ميکند. تا وقتي که هاشمي رفسنجاني رييس جمهور بود و البته هنوز در جبهه خوديها قرار داشت "سردار سازندگي" نام ميگرفت اما همين که پا کج گذاشت انواع پرونده هايي که از قبل مدارکش موجود بوده به جريان افتاد. همين اتفاق در مورد احمدينزاد هم افتاده، تا زمانيکه ايشان مثلا جزيي از خوديها بود خبري از دستگيري و بازدداشت نبود اما حالا از بابک زنجاني و رحيمي شروع شده معلوم نيست به کجا ختم شود؟ اين کشور اينقدر که ما داريم از ناحيه خوديها ضربه ميخوريم از دشمنان خارجي ضربه نميخوريم.
    ضمنا برادر عزيز حق را معيار افراد قرار بدهيد نه افراد را معيار حق. گاهي اوقات در کلام شما تعصبي به چشم ميخورد که پشم شما را به حقيقت مي بندد.
    +
    آقاي احمدي نمي دانم به شما پاسخي بدهم يا ندهم؟ خوف اين دارم که مصداق مراء و جدال باشد که همه ما از آنها نهي شده ايم.
    برادر عزيزم : رهبر انقلاب هم در حيطه مسئوليت خود که نقش رهبري و نقشه راه نشان دادن (دقت کنيد) به مسئولين و جامعه و حفظ استقلال و اهداف کليدي ديگر را دارند با سايرين مساوي هستند و مسئول مي باشند نه در مورد مسائل اجرايي مانند فساد اداري و مثلا هديه هاي ميليوني که شما ذکر کرديد و امثال آن . هيچ موقع هم نه ايشان و نه حتي امام راحل مدعي خروجي جالب از نظام نبودند بلکه همواره تاکيد مي کردند که بايد بيشتر به سمت رعايت دستورات ناب اسلامي حرکت کنيم و بحمد الله بسيار در اين مسير قدم بر داشته ايم اما ناقص است و يا در بعضي موارد معيوب است . نکته آخر اينکه با توجه به اينکه حضور شما در بحثها فعال و قابل تحسين است و دوستدار حقيقت هستيد خواهش مي کنم بحثها را دقت کنيد (متاسفانه شما نه در اين يادداشت بلکه در غالب يادداشت ها کم دقتي مي کنيد و با طرح مباحث فرعي بحث را از مسير خود خارج مي نماييد ). جسارت نباشد فقط تذکري بود که احساس کردم لازم است تا موجب تضييع وقت نگردد . اميدوارم موفق و مويد باشيد.
    + احمدي 
    پس طبق نظر برادر ++ رهبري تذکر دادند و کسي گوش نداده است!!!! و حالا هم ديگر مسووليتي بر عهده ايشان نيست؟!!! ضمنا بنده نگفتم نظر هر منتقدي بايد اجرا شود. بنده گفتن خروجي نظام اسلامي به زعامت ايشان (که نايب برحق امام زمان لقب گرفته اند) چندان خروجي جالبي نيست. در همان بلاد کفر وزير خارجه به خاطر مکالمه راه دور تلفني با تلفن دولتي با همسرش مورد اعتراض ماليات دهندگان فنلاندي قرار گرفت و استعفا کرد اما اينجا کارت هديه ميليوني پخش ميشود. روزنامه ها و سايتهاي رنگارنگ با پول ارگان و نهادها چاپ و پخش ميشود و اب ار آب تکان نميخورد
    + احمدي 
    اصل‏ يکصد و هفتم: پس‏ از مرجع عاليقدر تقليد و رهبر کبير انقلاب‏ جهاني‏ اسلام‏ وبنيانگذار جمهوري‏ اسلامي‏ ايران‏ حضرت‏ آيت‏ الله‏ العظمي‏ امام‏ خميني‏ "قدس‏سره‏ الشريف‏" 000000‏ خاص‏ در يکي‏ ازصفات‏ مذکور در اصل‏ يکصد و نهم‏ تشخيص‏ دهند او را به‏ رهبري‏ انتخاب‏ مي‏ کنند ودر غير اين‏ صورت‏ يکي‏ از آنان‏ را به‏ عنوان‏ رهبر انتخاب‏ و معرفي‏ مي‏ نمايند.
    رهبر منتخب‏ خبرگان‏، ولايت‏ امر و همه‏ مسئوليت‏ هاي‏ ناشي‏ از آن‏ را بر عهده‏خواهد داشت‏. رهبر در برابر قوانين‏ با ساير افراد کشور مساوي‏ است‏.
    +
    جناب آقاي احمدي رهبر انقلاب همانطور که از اسمش مشخص است (خواه امام راحل رهبر باشد يا رهبر گرانقدر فعلي) در ضمن ولايتي که دارند راهنماي جامعه هستند و راه را به ما نشان مي دهند ما از رهبر انقلاب سوال نمي کنيم که چرا با فساد اداري و يا اقتصادي و يا .... مبارزه نکرديد؟ چرا که ايشان وظيفه اجرايي ندارند؟ اما حق داريم سوال کنيم که چرا شما نسبت به مفاسد اداري و يا مفاسد اقتصادي و يا شبيخون فرهنگي و توطئه هاي دشمنان و يا... که مضر به اهداف انقلاب است تذکر نداديد؟ آن وقت ايشان مي فرمايند: خودتان نيز مي دانيد که در مورد بسياري از اين قبيل مباحث کوتاهي نکردم و به طور موکد هشدار دادم و در بعضي از موارد مثل ادامه سياست تنظيم جمعيت که توسط برخي ديگر تنظيم و اجرايي شد مسئولين و از جمله خودم که رهبر انقلابم دچار غفلت شدم و در سخنراني خودم اعتراف به کوتاهي رهبري هم در اين زمينه کردم .حال قضاوت با شما و همه خوانندگان محترم: کسي که چنين مبنايي در اداره جامعه اسلامي داشته باشد در همه مسائل حکومتي شما بايد بر همين مبنا درباره ايشان قضاوت کنيد و اگر در بعضي مسائل ما به ظاهر کوتاهي مي بينيم با اين مبنا بايد سکوت کنيم البته انتقاد مودبانه و به دور از تضعيف نظام همراه با ادله مستدل و منطقي که ايشان نيز بارها از آن حمايت کرده و استقبال هم مي کنند مانعي ندارد منتها مشکل اين است که هر کسي نظر خودش و يا نقد خودش را مي گويد انتظار اجرا شدن نقد خودش را در جامعه دارد در حالي که نقش رهبري شنيدن تمام نظرات بوده و تصميم گيري با معظم له است و اين مبنا چيز تازه اي نيست و دليل قرآني دارد ( وشاورهم في الامر ....فاذا عزمت فتوکل علي الله ...) و از زمان معصومين نيز همين طور بوده است :
    علي عليه السلام درباره مسئله اي به ابن عباس فرمود: “بر تو است که رأى خود را به من بگويى و من درباره آن بينديشم، آنگاه اگر خلاف نظر تو فرمان دادم بايد اطاعت کني.” همه ما بايد همين حالت را داشته باشيم. با تشکر
    + احمدي 

    بنده با آقاي گنجي موافقم. در مملکت ما باب شده که مسئوليت بگيري اما پاسخگو نباشي. نمونه اش رهبري جامعه، مثلا فساد اداري پديده ايست که در بسياري جوامع با جديت حکومت با ان برخورد شده و به حداقل رسيده به گونه اي که استفاده هاي جزيي مثل استفاده از خودروي دولتي براي کار شخصي باعث استعقاي وزير ميشود اما در مملکت مزين به نام اسلام و حکومت اسلامي استفاده هاي ميليوني و ميلياردي، رشوه دادن و گرفتن، دروغگويي و ... تمام جامعه رو گرفته اونوقت هيچکس هم مسئوليت قبول نميکند. تازه اقاياني که تمام امکانات حکومتي دستشان هست تازه مدعي هم ميشنود .....